Log in
updated 11:00 AM EEST, Jul 18, 2022

Любимите кътове на Катя

Явно хората не обичат много да си показват домовете или част от тях. И затова може би единствения участник в моята инициатива е моя приятелка и колежка Катя.
Представям ви нейните снимки и обяснения :-)

Катя благодаря за участието!

Все още прилича на рекламата "Начертайте идеите си", където нямаше истински мебели, а само техните очертания по стените и пода. Е, аз не съм рисувала по стените, но съм маркирала по своеобразен начин къде един ден ще има истински мебели. И все пак това, което се получи се оказа доста чаровно и дори на моменти не ми се иска да го променям.
Ето тук например, в това кътче един ден ще има диван. Сега обаче наподобява бита на старите българи от повече от век, когато са постилали китеници върху леко повдигнат под и това е играело роля на легло или диван.

Image

Това пък е мястото, където мога да остана сама с мислите си. За това е такова свежо и зелено. Всеки миг прекаран вътре ме зарежда с енергия.
Image
Прескочете по-надолу за още снимки.

Image
В дневната, но в друг ъгъл е любимата ми кухня.
Image
Когато я правих, вложих цялата си енергия и желание в нея, въпреки упреците на близките и приятелите ми: "Ама кой готви в днешно време и без това?" Е, аз :) А моята кухня дори се усмихва.
Image

Това са любимите ми места вкъщи, а най сладко е когато бъдат споделени с любим човек и скъпи приятели :)

Последно променена вСряда, 15 Юли 2009 11:19

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated.\nBasic HTML code is allowed.