Log in
updated 11:00 AM EEST, Jul 18, 2022

Къде можете да намерите интересни коледни декорации?

В петък си говорихме с една приятелка, от къде може да си вземе коледна декорация - но не топки, елха и гирлянди а нещо друго, по-нестандартно.
Първото, което се сетих беше ИКЕА, но тя все още е далеч от София. Аз успях преди месец да си купя няколко неща от новата декорация за тази година, която е в тъмно синьо, червено и бяло. (очаквайте снимки).

Но да дойдем на реалността и да видим какво се предлага в някои магазини в София.Минах през няколко магазина, в които мислех, че би имало нещо по-различно. Описвам ги в реда ми на посещение...

1. Jysk датската верига , която има магазини в София, Велико Търново и Пловдив. Там можете да намерите хубави свещи, фигури, свеюници имитиращи къщички, и стандартните, копиращи модела на ИКЕА.


2. Carrefour -  като голяма верига имаше предимно стандартни декорации, но имаше и интересни филцови и дървени декорации. Има магазини в София и Бургасмного симпатични детски дървени играчки за елхата и не само.

 

3. Butlers - един от любимите ми магазини в София. Намира се в The Mall (на Цариграско шосе)1. Хубави пандели с коледни мотиви. 2. Елхички от мъниста 3. Коледен календар от метал. 4. Тиксо с надписи Marry Christmas
В Butlers можете да закупите сгъваеми лампи-звезди от този тип

в различни цветове.


4. Слънчоглед -  има магазини в София и Варна.Ако пък ви сърбят ръцете и имате излишно време, може да се опитате сами да направите някаква декорация. В следващите седмици ще ви споделям идеи за декорация за вдъхновение.
Например тази алтернативна елха на витрината на магазин Benetton много ми допадна:

Приятна седмица!

 

Последно променена вВторник, 20 Септември 2011 18:36

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated.\nBasic HTML code is allowed.