Log in
updated 11:00 AM EEST, Jul 18, 2022

Седмицата на дизайна в София 2011 :: Sofia Design Week 2011

За съжаление не мога да ви покажа много от седмица на дизайна поради причината, че точно тази седмица не бях в София. Бях си отделила половин ден отпуск  в петък 10.06 следобед. Но доста от изложбите все още не бяха отворени, макар че беше обявено да ги има от 10.06 от 10 часа сутринта. На сайта и фейсбук страницата на sofia design week, има доста информация. Определено съм изпуснала много неща. Малко информация за изложбите, които успях да видя в петъка- първия ден от дизайн седмицата.


изложбата за Млади балкански дизайнери

 


изложбата за френски индустриален дизайн. Едно от най интересните неща за мен, беше тази чувствителна боя, която може да се ползва за ръчно управление.И наистина работи!

Играчките от изложбата на детски играчки Kidsonroof произвеждат играчки и детски мебели, които развинтват въображението. Главни изобретатели са холандката Роми Босвелдт, руснакът Иля Яшкин и трите им деца. Освен че са първокласен холандски дизайн, техните продукти винаги изискват майсторене (строеж, рисуване или разиграване) и често са от рециклирана хартия или биоразградими материали.

И последно минах през галерия Лумаги, където имаше лампи, бижута и аксесоари за дома от Маги Митева, повече за нея в sofia live.


Очароваха ме тези кресла от половин контейнер за боклук.

Последно променена вВторник, 21 Юни 2011 07:27

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated.\nBasic HTML code is allowed.