Log in
updated 11:00 AM EEST, Jul 18, 2022

Да работиш хобито си - гостува ми Ирена Иванова

Ирена е интериорен дизайнер! Каква хубава професия! Така реаргирах аз, когато се запознах виртуално с нея. Откакто La Martinia публикува статия за нея, аз си добавих блога ArtDesignWonderland в Google Reader. И намирам много интересна информация от там.
Няколко месеца по-късно се запознахме! Помолих Ирена да представи един неин интериор, и да опише как тя подхожда към проектите.

Благодаря ти за отзивчивостта и старанието! Беше ми много приятно и интересно да прочета визията на един професионлист относно интериора!

Ирена за себе си :

Обичам работата си. Даже мисля, че не е просто обич- аз съм лудо влюбена в нея.

Веднъж една приятелка ме пита - „Добре де, нямаш ли някакво хоби?” –„Имам”- отговорих -„ Да правя домовете на хората”. Откато се осъзнах ми е по-лесно. А откакто имам блог- два пъти повече- манията с интериорите се прероди в мания да обяснявам и разказвам за тях. За моите, чуждите.. за красивото по принцип.. не само в домовете..вазите и килимите..ами и в сърцата на хората. Винаги съм казвала, че човек ако иска може да живее красиво-научава се.

Това и правя аз - внасям красивото в живота на хората - за малко - аз един проект време- но остава за дълго ... или поне така се надявам.

Ирена за идеен дом:

От доста време следя блога на Роси и за мен е едно полезно четиво даващо полезна информация за новостите в областта на инетрироа и обзавеждането. С радост приех да бъда гост  в „Идеен дом” .

 

И самото представяне:

За представянето  си избрах проекта на един 60м2 апартамент,  направен за един близък приятел и заснет неотдавна с любезното съдействие на  „LaMartinia”.

Идеята да ” изцедя” всичко от малките квадратури никога не ме стряска.  Тук условието беше същото .

След  реороганизацията  на функционалното разпределение- попреместени стени тук и там-се получи прекаресен кокетен апартамент. Дневна с  мултифункционална кухня, спалня, дрешник и баня- какво повече му трябва на един несемеен човек.

По това време бях влюбена в каковите разцвeтки, които бяха избор в дневната и банята.

Спалнята с  агресивно червено мазилка красноречиво демонстрира , че това е мъжки апартамент.

За увеличване на обемите заложих на много огледала в антрето на лицевата страна на гардеробите.

В кухнята  метър на два всъщност не липсва нищо.

За акцент в дневната избрахме стена с изкуствени тухли. Въобще ..мъжки апартамент, но уютен.

Последно променена вПетък, 21 Октомври 2011 07:27

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated.\nBasic HTML code is allowed.