Log in
updated 11:00 AM EEST, Jul 18, 2022

Да се разходим до кухнята на мама :: Let's have a walk to my mother's kitchen

Това, което ще ви покажа днес, едва ли би могло да се конкурира с публикациите в тази категория - интересните и уютни домове по света.
Днес ще ви покажа, нещо по-обикновенно, в България, но пък с емоционална стойност за мен.
Майка ми, много обича уюта и подредения дом, още повече обича да готви!
Всяко наше посещение при нея, се преобръща в кулинарно състезание със самата нея. Досега обаче, тя готвеше в кухненски бокс с размери 2 на 1.50 метра. Това ни най-малко я спираше, но пък винаги си е мечтала за по-просторна кухня. Тази година се сбъдна нейната мечта. 
Процеса по измислянето на модела и визията беше дълъг, аз като представител на по-младото поколение, исках по-естествени материали и визия, тя от своя страна искаше кухня с модерно излъчване Smile. И двете обаче бяхме на мнение, че мивката трябва да е под прозореца и стената зад кухнята да бъде в някакъв цвят - тръгнахме от маслинено зелено, тъмно синьо до този малинен цвят, който тя си избра.
Ето какво се получи (има още неща за довършване, но снимките правихме 2 седмици след нанасяне в новото жилище)

Кухнята се ползва и от татко, но той се впечатлява повече от техниката, отколкото от големия плот и многото място в чекмеджетата.
И се грижи за реда в нея, докато майка ми "твори".

Today I am showing you my mother's new kitchen. She adores to cook :-) Until now she was cooking in a three times smaller place than this, therefore this new kitchen is a dream that came true.

Последно променена вНеделя, 05 Февруари 2012 21:36

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated.\nBasic HTML code is allowed.