Log in
updated 11:00 AM EEST, Jul 18, 2022

Направи си сам: Нова роля за неизползваните закачалки ::DIY: New role for unused hangers

Много често се питам, какво да правя закачалките от химическото чистене, мислила съм си да изправям тела и да го ползвам за нещо друго, или пък да направя някакви фигури от тях.

Първите две снимки - shelterness и realsimple - са за една и съща идея, аз имам далеч по-примитивен начин за складиране на наличните панделки, грешка, която ще поправя скоро :-)
Понякога от химическото дават по-твърди, тип гумирани закачалки, идеята на superziper, е така да я огънем, че тя да може да се ползва за поставяне на книги. Вижда ми се подходящо за детска стая.

{shannoneileenblog}

Подробно описание на това как да преобразим няколко дървени закачалки в основна такава можете да намерите в блога a little glassbox.

Тази идея ми хареса заради ненатрапчивия и стилен начин по-който може да изглежда една закачалка.

{homemadesimple}

И последната идея е мое изпълнение,  което правих преди време. Както бях писала, този тип проект не е подходящ за входната врата, у нас е зад вратата в спалнята, за закачане на ежедневните дрехи.

{ideendom}

I've awlays think what can I do with obsolete hangers which I receive when bring cloths to dry cleaning. Here are some ideas for those hangers, as well as  usage of wooden hangers.

Последно променена вЧетвъртък, 20 Септември 2012 10:24

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated.\nBasic HTML code is allowed.