Log in
updated 11:00 AM EEST, Jul 18, 2022

Новости

Каталог на Икеа 2009

    Миналия август писах за каталога на Икеа за 2008. Ето, че измина още една година и е излязъл новият годишен каталог на Икеа за 2009 година.  Въпреки, че няма все още магазин на IKEA в България (макар, че според последни източници началото на 2010 може би ще е годината, през която може и да видим такъв наблизо) Сложила съм връзка към американския каталог, защото в немския  и гръцкия сайт още не е добавен.

 
 
 
 bedding080408.jpg
 

 jars080408.jpg

                                      


 

 

Нов каталог на Икеа

Не зная дали за вас Икеа означава нещо, и ако да - дали вашето мнение е положително.

Аз лично много обичам да ходя в този магазин, не всичко е перфектно, но има достaтъчно неща заради, които си струва, да се разходи човек до Солун или Букурещ....

А за тези които нямат възможност да го посетят, както и да си пазарят от Икеа (дано скоро дойде и в България). Ето връзка към Новият Каталог на шведската верига, който важи до Юни 2008.

Каталога може да ни даде много идеи, съчетания и хубави интериорни снимки !

Приятно разглеждане.

 

Скандинавски дизайн

Днес ще разкажа за една вече приключила изложба в София.

Рядко се случва да видим такива неща тук в България, но ето, че е факт. За около 2 месеца в галерията за Чуждестранни изкуства в София бяха показани Двеста експоната от всички скандинавски страни - Дания, Исландия, Финландия, Норвегия и Швеция част от изложбата Skandinavian design beyond the myth.

Суперестествен стол

" Новия стол има структура, която е повече резултат на прогреса, от колкото на дизайнерския процес", обяснява Ловгров. "Той представя нова визия от форми генерирани от цифрови данни,