Log in
updated 3:10 PM EET, Dec 18, 2023

Скрапбукинг

Мини подаръци за благодарност към учители :: Mini thank you presents for teachers

Все по рядко успявам да направя нещо - било то картичка, или реновиране на мебел и т.н. Поводът този път беше последния ден на дъщеря ми в детската ясла. Идеята копирах от pinterest, реализацията беше повече от лесна (след като се отказах да направя калиграфски собственоръчни надписи) и разпечатах надписите от inspirationmadesimple

И нещо, което не е категория скрапбукинг - За почерпка на децата направих бананови делфини, отново от пинтерест.

  • 0
  • Прочетена: 3442 пъти
(0 гласа)

Честита нова година и няколко картички :: Happy new year and some cards

Желая ви една усмихната и изпълнена с красиви моменти и  вдъхновения година!

Аз, както ви писах, не че нямам вдъхновение, но или не съм достатъчно организирана, или не ми се получават идеите, които исках да направя за Нова година и Коледа. Това, което направих, бяха коледните картички (много от които не успях да изпратя:-(), и няколко етикета с имената на получателите за подаръци.

А за новата година бих искала да направя много неща, дано една част от тях се сбъднат.

  • 0
  • Прочетена: 1897 пъти
(0 гласа)

Няколко картички за мъже :: Some men's birthday cards

В компанията, в която работя, преобладават мъжете колеги. Тъй, като сме от мързеливите колеги, не купуваме подаръци, а само даваме пликче с картичка.
Уви картичките в близкия цветарски магазин или са с цветя, или с бутилка шампанско с кутия пури. Ето няколко картички, които натворих за колегите в офиса - вече свършиха :-) трябва пак да направя.

 

Признавам, че идеята за тези картички с вратовръзката копирах от видяни такива в цветарския магазин, които отскоро предлагат там.

  • 0
  • Прочетена: 3105 пъти
(0 гласа)

Картичка за рожден ден - Петя :: Birthday card

Тази картичка направих за моя колежка с име Петя. Реших да е малко-детска и по-различна от моите картички, упражних се с Copic маркерите. Извинете ме за лошата снимка, с телефона е.

  • 0
  • Прочетена: 2124 пъти
(1 глас)