Log in
updated 9:17 AM EEST, Mar 29, 2021

Етикети за подправки

Ако се чудите как да подредите подправките в къщи, и искате да изглеждат представително, ето една бърза идея за осъществяване, трябва ви малко кафе, еднакви бутлики/бурканчета и време :-)

Изтеглете си шаблона

1.  Разпечатайте етикетите върху бяла хартия в черно бяла гама.

2.  Изрежете ги

3. Загребете малко кафе и го поставете в купичка, добавете вряща вода, колкото да покрие кафето.  Разбъркайте, докато се разтвори кафето. След това сложете няколко лъжици в тавичка или чиния.

DIY Vintage Herb and Spice Bottles

4.  Сложете един етикет в образуваната локва от кафе. Можете да използвате лъжицата за да го притиснете, за да подсигурите, че ще бъде покрито от течността. Направете това за двете страни на етикета. Направете така, че да не останат твърде много парченца от кафето, след като го махнете.

DIY Vintage Herb and Spice Bottles

 6. Извадете етикета от кафето и почнете да го сушите със сушеар докато изсъхне напълно.Ако искате различни ефекти върху хартията можете да направите няколко различни локвички от кафе и да го потапяте  в тях, за да останат като петна върху етикета.

7. След като изсъхнат етикетите, използвайте двойно залепващо тиксо за да го прикрепите към бурканчетата. Запълнете ги с подправки, и сте готови!


Последно променена вВторник, 24 Ноември 2009 16:49

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated.\nBasic HTML code is allowed.