Log in
updated 11:00 AM EEST, Jul 18, 2022

Вътрешно обзавеждане

Вътрешно обзавеждане

Вътрешно обзавеждане (22)

Апартамент в Дания

От този блог: http://emmas.blogg.se/2007/august/ попаднах на един апартамент в Дания. Той е на една жена, датчанка, която се занимава с керамика и дизайн на детски дрешки. На мен лично много ми хареса апартаментът - има своята свежест и уют.  Можете да надникнете в нейния blog, за да видите с какво се занимава тя. Апартамента  е 78 кв.м. Това е скандинавския стил, смесен с малко провинциален  и ретро.

 

image2340
Оригиналния диван/легло за гости
За да видите цялата статия, натиснете прочетете повече

Магнитна завеса

Този сайт обявява, че има магнитна завеса, която стои, както вие я моделирате. Може да заеме различни форми, чрез магнитите и структурата и.

Image Image

ImageImage

В сайта пише изрично, че все още не  в продукция и ще бъде достъпна чрез Droog Design.

Image

Дизайн-магазини София

Дизайнерски магазини за обзавеждане или магазини-музеи - както аз им казвам.

Българския сайт- няма никаква информация, освен контакти  и карта, но на основния сайт можете да разгледате каталога на фирмата. От магазина казаха, че внасят, каквото си хареса клиента.

  • Vitra design - представителен магазин имат в София на ул. Цар Самуил, в частта му между ул. Денконглу и ул.Бистрица. Не намерих адрес в интернет.
За повече информация, прочетете останалата част от статията:

Нов каталог на Икеа

Не зная дали за вас Икеа означава нещо, и ако да - дали вашето мнение е положително.

Аз лично много обичам да ходя в този магазин, не всичко е перфектно, но има достaтъчно неща заради, които си струва, да се разходи човек до Солун или Букурещ....

А за тези които нямат възможност да го посетят, както и да си пазарят от Икеа (дано скоро дойде и в България). Ето връзка към Новият Каталог на шведската верига, който важи до Юни 2008.

Каталога може да ни даде много идеи, съчетания и хубави интериорни снимки !

Приятно разглеждане.

 

Скандинавски дизайн

Днес ще разкажа за една вече приключила изложба в София.

Рядко се случва да видим такива неща тук в България, но ето, че е факт. За около 2 месеца в галерията за Чуждестранни изкуства в София бяха показани Двеста експоната от всички скандинавски страни - Дания, Исландия, Финландия, Норвегия и Швеция част от изложбата Skandinavian design beyond the myth.

Суперестествен стол

" Новия стол има структура, която е повече резултат на прогреса, от колкото на дизайнерския процес", обяснява Ловгров. "Той представя нова визия от форми генерирани от цифрови данни,

 

 

Абонамент чрез RSS